Carbon Laser Peeling

Heb jij last van grove poriën, rimpels of acne/littekens, dan is de Carbon Laser Peeling een effectieve methode. De Carbon Laser reinigt je huid diepgaand. Daarnaast verbetert het de collageenproductie en vermindert de aanmaak van talg. De huid verstevigt, de fijne lijntjes verminderen en minder kans op acne.

Bij de Carbon Laser Peeling wordt het gezicht grondig gereinigd. Ná het reinigsproces wordt er een carbonmasker aangebracht op het gezicht die met de laser wordt weggelaserd. De laserbehandeling behandelt kleine stukjes van de huid. De laser activeert de huid om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen te maken, zodat de huid zich weer kan verjongen. Hierdoor neemt de elasticiteit van de huid toe en wordt de textuur verbeterd. Daarnaast reinigt de laser de huid tot in de diepere lagen.

''Voor het perfecte gezicht kun je bij ons terecht.''

Intake

Bij een intakegesprek wordt de wens van de klant besproken, een toestemmingsformulier ingevuld met daarin de contra-indicaties en een behandelplan opgezet. Hierbij geven wij ons advies over wat het beste bij de klant past.

Behandelplan

De hoeveelheid behandelingen die er nodig zijn, zijn opgenomen in het behandelplan. Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Een Carbon Laser Peeling kan als eenmalige behandeling worden uitgevoerd, maar werkt optimaler in een kuur van 4-6 behandeling met een interval van 3 weken, en nadien een 1,5 tot 3 maandelijkse opvolgbehandeling.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt het gezicht grondig gereinigd. Vervolgens wordt er een carbonmasker aangebracht op het gezicht. Het duurt enkele minuten voordat het masker droog is. Zodra het masker droog is, zal het carbon op de huid worden weggelaserd. Ná het volledig weglaseren van het carbon wordt het gezicht nogmaals schoongemaakt en een cremé aangebracht.

Nazorg

Meteen na de behandeling kan je huid wat rood worden en warm aanvoelen. Dit verdwijnt ná enkele uren. Op de dag van de behandeling verdient je huid wat rust. Pas 24 uur ná de behandeling mag je de huid weer reinigen met een cleanser en hydraterende crème aanbrengen. De eerste 2 weken raden wij aan om baden (zwem-, bubbel- en stoombaden) en de sauna te vermijden.

Belangrijk: Breng een zonnecrème met hoge UV-berschermingsfactor aan om je huid te beschermen.

De eerste 24 uur ná de behandeling raden wij aan om geen:

  • make-up te gebruiken;
  • baden (zwem-, bubbel- en stoombaden) en sauna te bezoeken.
  • niet sporten (ivm transpireren); 

 

Belangrijk: Breng een zonnecrème met hoge UV-berschermingsfactor aan om je huid te beschermen.

Resultaten

Een egalere huid met minder fijne lijntjes/acne(littekens)

Belangrijk: Breng een zonnecrème met hoge UV-berschermingsfactor aan om je huid te beschermen.

Wat kost een infralash behandeling?

De Carbon Laser Peeling is tijdelijk €95,- ipv €120,-.   

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik geen Carbon Laser Peeling behandeling?
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

1 behandeling – Een Carbon Laser Peeling kan als eenmalige behandeling worden uitgevoerd, maar werkt optimaler in een kuur van 4-6 behandeling met een interval van 3 weken, en nadien een 1,5 tot 3 maandelijkse opvolgbehandeling.

Is de Carbon Laser Peeling behandeling pijnlijk?

Onze klanten ervaren een Carbon Laser Peeling als licht voelbaar, maar niet pijnlijk. Het laserlicht kan als lichte prikjes worden ervaren.

Is er voorzorg nodig?
Bulona
Heb je vragen over de Carbon Laser Peeling behandeling?
Mocht je vragen hebben over de Carbon Laser Peeling neem gerust telefonisch contact met ons op. Of plan direct een afspraak in via onderstaande button!