Lashlift

Tijdens de Lash Lift behandeling werken wij met jouw natuurlijke wimperhaartjes. De natuurlijke wimperhaartjes worden gekruld met een lotiontechniek. De wimpers kunnen ook zwart worden geverfd voor een mascara-effect.

Bij een Lash Lift behandeling wordt er gewerkt met jouw natuurlijke wimperhaartjes. Bij deze behandeling worden de wimpers gelift zonder gebruik te maken van wimperextensions. Dit is een effectieve methode om wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere natuurlijke blik krijgt.

Voor een meer mascara-effect is het ook mogelijk om de wimpers te laten verven. Hierdoor lijken de wimpers nog voller en intenser.

''Voor het perfecte gezicht kun je bij ons terecht.''

Intake

Bij een intakegesprek wordt de wens van de klant besproken.  

Behandeling

Tijdens de behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. De dikte van de pads hangt af van de gewenste lift en lengte van de wimpers: S, M of L. Ná het aanbrengen van de juiste pads wordt door middel van de verschillende lotions de wimpers in de juiste krul gebracht. Nádat de wimpers in de juiste krul zitten, is er een optie om de wimpers te laten verven (voor een meer mascara-effect).

Nazorg

Wat kost een lashift behandeling?

De lashlift behandeling is €50 excl. verf en €55,- inclusief verf. 

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik geen lashlift behandeling?
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

1 behandeling  

Is een lashlift behandeling pijnlijk?

Onze klanten ervaren een lashliftbehandeling als niet-voelbaar.  

Is er voorzorg nodig?

Kom zonder oog-make-up naar uw afspraak. Gebruik geen ook make-up op de dag van de afspraak (zowel niet voor als na uw behandeling.

Bulona
Heb je vragen over de Lashlift behandeling?
Mocht je vragen hebben over de Lashlift neem gerust telefonisch contact met ons op. Of plan direct een afspraak in via onderstaande button!