PMU removal

Het verwijderen van oude permanente make-up komt steeds vaker door de nieuwe technieken van het zetten van permanente make-up. Veel dames willen het oude permanente make-up verwijderd hebben en door ons hun droom Powderbrows laten zetten. Gelukkig hebben wij een oplossing voor het verwijderen van het oude permanente make-up, namelijk de laser voor PMU removal. De lasertechniek is speciaal hiervoor ontwikkeld.

Bij een PMU removal wordt het oude permanente make-up verwijderd door een lasertechniek die speciaal hiervoor is ontwikkeld. In de loop van der tijd kan het zijn dat het oude permanente make-up is verkleurd in rood, grijs of groen. Ook kan het zijn dat je niet tevreden bent over de vorm van het oude permanente make-up. In allebei de gevallen, is de PMU removal behandeling de ideale oplossing.

''Voor het perfecte gezicht kun je bij ons terecht.''

Intake

Bij een intakegesprek wordt de wens van de klant besproken, een toestemmingsformulier ingevuld met daarin de contra-indicaties en een behandelplan opgezet.  

Voorzorg

Behandelplan

De hoeveelheid behandelingen die er nodig zijn, zijn opgenomen in het behandelplan. Dit is afhankelijk van de wens van de klant. Wil je je volledige permanante make-up laten verwijderen of wil je ná het verwijderen van het oude permanente make-up, nieuwe permanente make-up laten zetten? Een behandeling wordt ingepland met een tussenperiode van 6 weken.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt de permanente make-up verwijderd door een laser. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten (afhankelijk van hoe diep het oude permanente make-up is gezet). Tijdens de behandeling zal er een tijdelijke witte verkleuring van de huid optreden. De witte verkleuring verdwijnt binnen 15 minuten na de behandeling.

Nazorg

Na de PMU removal kan de huid rood worden, verbrand aanvoelen of opzwellen. Je kunt een koud kompres gebruiken om de huid te koelen. Douchen mag minimaal 2 uur na de behandeling. Dep nadien de behandelde huid voorzichtig droog.

Soms, lang niet altijd, ontstaan er binnen 8 uur na de behandeling blaartjes. Binnen enkele dagen kunnen zich ook korstjes vormen. Dit is 1 van de manieren waarop de inkt door het lichaam wordt afgevoerd. Krab hier niet aan om littekens te voorkomen! De korstjes zullen na ongeveer 2 weken verdwijnen en je huid ziet er weer normaal uit.

Houd de behandelde plek goed schoon met water en dep de huid voorzichtig droog.

Houd ten slotte bij de PMU removal de behandelde huid uit de zon totdat de korstjes zijn geheeld (ongeveer 2 weken lang) om de pigmentvorming van de huid niet te verstoren. In verband met infectiegevaar kun je gedurende deze 2 weken ook beter niet zwemmen, in een sauna, bad of in het bubbelbad gaan.

Resultaat

Het pigment wordt minder (tot het hebben van geen pigmentatie).

Wat kost een PMU removal behandeling?

De PMU removal behandeling is €75 (voor twee wenkbrauwen). Het bedraagt €40,- voor één wenkbrauw.

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik geen PMU removal behandeling?

Een laserbehandeling wordt afgeraden bij het volgende:

Twijfel je of je een laserbehandeling mag ondergaan, neem gerust contact met ons op.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

2-5 behandelingen (afhankelijk van hoe diep het is gezet en de kleur).

Is de PMU removal behandeling pijnlijk?

Onze klanten ervaren een PMU removal als voelbaar, maar wel vol te houden. Met een verdovende creme die je kan aanvragen bij je huisarts, ben je zonder pijn binnen no-time door de behandeling heen.

Is er voorzorg nodig?
Bulona
Heb je vragen over de PMU removal behandeling?
Mocht je vragen hebben over de PMU removal neem gerust telefonisch contact met ons op. Of plan direct een afspraak in via onderstaande button!