Powderbrows

Teken jij jouw wenkbrauwen dagelijks, omdat je niet tevreden bent met de vorm? Of wil je wat vollere wenkbrauwen? Dan ben je bij Bulonalashes aan het juiste adres. Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk voor jouw persoonlijke uitstraling en schoonheid.

De Powderbrows is een semi-permanente makeup behandeling waarbij de wenkbrauwen worden ingekleurd met kleine puntjes (oftwel pixels). Dit geeft een natuurlijk ogend resultaat, vergelijkbaar met een zacht poeder effect.

''Voor het perfecte gezicht kun je bij ons terecht.''

Intake

Bij een intakegesprek wordt de wens van de klant besproken.  

Behandeling

Bij Powderbrows bespreken we de wens van de klant en geven ook daarbij ons advies over wat het beste bij de klant past. De vorm van de wenkbrauwen wordt getekend en vervolgens krijgt de klant de gelegenheid om de vorm van de wenkbrauwen goed te keuren. Pas nadat de klant tevreden is met het resultaat (ná eventuele correcties), zullen wij starten met de behandeling. Hetzelfde geldt voor de kleurpigmentatie. 

Nazorg

Wat kost een Powderbrows behandeling?

De Powderbrows behandeling is €399,-

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik geen Powderbrows behandeling?

Een Powderbrows behandeling wordt afgeraden bij het volgende:

Twijfel je of je een laserbehandeling mag ondergaan, neem gerust contact met ons op.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

1 behandeling

Een touch-up behandeling is mogelijk ná 6 weken en tot 8 weken (ná de eerste behandeling) om de Powderbrows iets meer te laten aanzetten.

Tijdens het herstelproces kunnen, afhankelijk van de huid, bepaalde gedeelte van de permanente make-up niet goed pakken. Er ontstaan dan korstjes die er vervolgens afvallen. Dat is onderdeel van het herstelproces. Bij de één gebeurt dat na 2 dagen en bij de ander na 2 weken. Bij de één zijn het een paar plekjes en bij de ander kan het op veel plekken zijn. Schrik hier niet van.

Tijdens de 2e behandeling (touch-up) gaan wij nogmaals over de gecreëerde pixels heen, waardoor de powderbrows en daarmee ook de kleur nogmaals wordt bevestigd. Tijdens het herstelproces kan de kleur tot 40% lichter worden. Tijdens de tweede behandeling wordt overlegd of jij tevreden bent met de kleur of je liever een (iets) donkerde tint wilt.

Is de Powderbrows removal behandeling pijnlijk?

Onze klanten ervaren een Powderbrows behandeling als voelbaar, maar wel vol te houden.

Is er voorzorg nodig?
Bulona
Heb je vragen over de Powderbrows behandeling?
Mocht je vragen hebben over de Powderbrows neem gerust telefonisch contact met ons op. Of plan direct een afspraak in via onderstaande button!