Tattoeage removal

Heb je een tatoeage laten zetten waar je achteraf niet zo blij mee bent? Jij bent niet de enige. De tatoeage kan worden verwijderd door een lasertechniek die hiervoor is ontwikkeld.

Bij een tatoeage removal is het belangrijk dat een tatoeage veilig en effectief wordt verwijderd. Dit doen wij met een lasertechniek die hiervoor is ontwikkeld. Met deze laser worden er lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd zodat de inktdeeltjes in de tatoeage het licht opnemen. Ook zorgt laserenergie ervoor dat het inkt uit elkaar valt. Uiteindelijk worden deze kleine inktdelen door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd. 

''Voor het perfecte gezicht kun je bij ons terecht.''

Intake

Bij een intakegesprek wordt de wens van de klant besproken, een toestemmingsformulier ingevuld met daarin de contra-indicaties en een behandelplan opgezet.

Voorzorg

Behandelplan

De hoeveelheid behandelingen die er nodig zijn, zijn opgenomen in het behandelplan. Dit is afhankelijk van de grootte van de tatoeage, de diepte en de kleuren. Een behandeling wordt ingepland met een tussenperiode van 6 weken.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt de tatoeage (of een deel van de tatoeage) verwijderd door een laser. De behandeling duurt ongeveer 30-40 minuten (afhankelijk van de grootte van de tatoeage). Tijdens de behandeling zal er een tijdelijke witte verkleuring van de huid optreden. De witte verkleuring verdwijnt binnen 15 minuten na de behandeling. 

Nazorg

Na de tatoeage removel kan de huid rood worden, verbrand aanvoelen of opzwellen. Je kunt een koud kompres gebruiken om de huid te koelen. Douchen mag minimaal 2 uur na de behandeling. Dep nadien de behandelde huid voorzichtig droog.

Soms, lang niet altijd, ontstaan er binnen 8 uur na de behandeling blaartjes. Binnen enkele dagen kunnen zich ook korstjes vormen. Dit is 1 van de manieren waarop de inkt door het lichaam wordt afgevoerd. Krab hier niet aan om littekens te voorkomen! De korstjes zullen na ongeveer 2 weken verdwijnen en je huid ziet er weer normaal uit.

Houd de behandelde plek goed schoon met water en dep de huid voorzichtig droog.

Houd ten slotte bij de tatoeage removal de behandelde huid uit de zon totdat de korstjes zijn geheeld (ongeveer 2 weken lang) om de pigmentvorming van de huid niet te verstoren. In verband met infectiegevaar kun je gedurende deze 2 weken ook beter niet zwemmen, in een sauna, bad of in het bubbelbad gaan.

Resultaat

Het pigment wordt minder (tot het hebben van geen pigmentatie).

Wat kost een Tattoo removal behandeling?

De prijs is afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Dit varieert van €60,- tot €165,-.

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik geen Tattoo removal behandeling?

Een laserbehandeling wordt afgeraden bij het volgende:

Twijfel je of je de behandeling mag ondergaan, neem gerust contact met ons op.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

5-9 behandelingen (afhankelijk van hoe diep het is gezet en de kleur).

Is de Tattoo removal behandeling pijnlijk?

Onze klanten ervaren een tatoeage removal als voelbaar, maar wel vol te houden. Met een verdovende creme die je kan aanvragen bij je huisarts, ben je zonder pijn binnen no-time door de behandeling heen.

Is er voorzorg nodig?
Is er nazorg nodig?
Bulona
Heb je vragen over de Tattoeage removal behandeling?
Mocht je vragen hebben over de Tattoeage removal neem gerust telefonisch contact met ons op. Of plan direct een afspraak in via onderstaande button!