Cursus Russian Volume Basic

 475,00

Cursus Russian Volume Basic

Beschrijving

Wil jij jouw klanten nog wat extra’s bieden? Dan stellen we jou graag voor aan de nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions, de zogenoemde Russian Volume. Bij deze techniek leer je met meerdere flinterdunne wimperextensions op 1 wimper te werken. Hierdoor ontstaat er een waaier effect waarmee je vollere wimpers kunt creëren. Dit is een ideale oplossing voor de mensen die weinig wimpers hebben van zichzelf. Ook is het een hele mooie techniek als jezelf van wat meer uitdaging houdt.

De Russian Volume basisopleiding duurt 1 dag.

Tijdens deze cursus leer je alles over de Russian Volume Basis technieken en leer je alles wat je nodig hebt om te starten met het zetten van wimperextensions.

De beginnersopleiding is inclusief starterskit om tot wel 50 klanten mee te behandelen. Daarnaast sluit je je dag af met het plaatsen van een nieuwe set op een model. De reden dat je je dag afsluit met het plaatsen van een nieuwe set op een model is, omdat wij willen dat onze studenten na het examen klaar zijn om zelf succesvol klanten te behandelen. Wij kunnen tijdens het examen persoonlijke begeleiding bieden dat voor gedrevenheid zorgt en een goede afsluiting van de dag.

Ben jij al een ervaren wimperstyliste? Meld je dan aan voor onze Russian Volume Masterclass.

Kosten
De kosten bedragen €475,- (normaal 538,45). Je ontvangt dus een flinke korting van meer dan €50,- en ook nog eens een starterskit t.w.v. €270,- die erbij zit inbegrepen.

Duur
Training van +/- 6,5 uur

 

Extra informatie

Cursus dagen Russian Volume

1 oktober 2023, 15 oktober 2023, 29 oktober 2023

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus Russian Volume Basic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0,0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
0 van 0 beoordelingen

Er komen geen beoordelingen overeen met je huidige selecties